Van Norel Bouwgroep heeft deze nieuwe gecombineerde Volvo en Ford garage gebouwd. In het gebouw is plaats voor een schade/herstel/onderhoudswerkplaats, parkeerdek en kantoren. Het pand, direct aan de A28 in Zeist, is een echte blikvanger. Van Norel Bouwgroep heeft het gebouw gerealiseerd in opdracht van Broekhuis groep.

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden-, Noord- en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit. Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Chevrolet, Peugeot, Volvo, Ford, Hyundai, SEAT, SKODA, BMW en MINI.

Vibes heeft in opdracht van Van Norel Bouwgroep voor dit pand in Zeist de bouwkundige werk- en uitvoeringstekeningen gemaakt. Het pand word gevormd achter een gebogen gevellijn die meeloopt met de vorm van de oprit naar de A28. Deze vorm gaf aanleiding om het totale pand in 3D/BIM te zetten om zodoende de maatvoering tot in de puntjes accuraat te maken.

Op basis van dit 3D/BIM is ook de volledige bouwkundige detaillering tot stand gebracht en de afstemming met de toeleveranciers vlekkeloos verlopen. De staalconstructie is bijvoorbeeld direct in 3D met de leverancier uitgewisseld.

Met dank aan Van Norel Bouwgroep voor het gebruik van hun foto's.

Naam: Broekhuis Volvo en Ford Garage

Plaats: Zeist

Opdrachtgever: Van Norel Bouwgroep

Architect: Henk Jagtenberg

Levering: Bouwkundige werk-, detail- en uitvoeringstekeningen.

 Broekhuis-front