jan-kees1
Jan Kees Pikkaart
Directeur
 
Jan Kees is al zijn hele werkzame leven bezig met verbeteren van projectmatig werken. Cruciaal daarbij is het smeden van een soepel draaiend team. Om die reden staat binnen Vibes teamwerk en samenwerking voorop. Plezier en inzet zijn een logisch gevolg. Conform afgesproken planning en binnen budget projecten uitvoeren is dan vanzelfsprekend. Klanten en partners waarderen de betrouwbaarheid, vooruitstrevende aanpak, openheid en de positieve resultaten.
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: +31 (0)6 5201 7868
  Hans1

 

Hans Bonekamp
Directeur
 
Hans werkt al jaren met veel plezier bij Vibes:: “Ik heb ontzettend veel zin om samen met de medewerkers Vibes verder uit te bouwen. Onze kracht is het optimaal ondersteunen van aannemers, ontwikkelende bouwbedrijven en eigenaren in het gehele ontwerp- en realisatietraject. Ons bedrijf kan met de opgebouwde kennis en ervaring al heel veel bieden. En het is gewoon een ontzettend gaaf bedrijf om bij te werken!”
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: +31 (0)6 206 06 590
Martin1
Martin Leeuwerink
Bouwkundig project engineer, projectleider
 
Martin is een van de meest ervaren krachten binnen Vibes. “Het inzetten van BIM in een integraal proces heeft veel voordelen. Zo wordt de onderlinge communicatie makkelijker, worden fouten (clashes) al in een vroegtijdig stadium voorzien en is de klant uiteindelijk sneller en voordeliger klaar.”
  Thijs1
Thijs Hajee
Project engineer, projectleider
 
Thijs heeft veel ervaring met het werken in grote projectteams die onder druk staan. Hij is daarbij een verbindende factor en schroomt niet om een stevige kritische noot te laten horen. Zo heeft hij mede gerealiseerd dat de JT bioscoop op tijd open kon gaan en is hij onze projectleider bij het omvangrijke Rioolwaterzuiveringsproject in Den Bosch.
Peter1
Peter Linker
Bouwkundig project engineer, projectleider
 
Peter gaat graag een serieuze relatie aan met onze opdrachtgevers. Een integrale visie staat bij hem voorop. Samenwerken met de opdrachtgever en de co-makers om het project optimaal te stroomlijnen in een integraal proces, daar zet Peter zich graag voor in.        
  Michiel3
Michiel Groeneveld
Bouwkundig project engineer
 
Michiel is een bouwkundige engineer met een voorliefde voor technologie. Zijn onderzoekend vermogen en buiten de kaders denken gebruikt hij om werkprocessen te optimaliseren en te innoveren. “Voor mij is de uitdaging om de processen nog sneller en beter te laten verlopen. Een voorbeeld hiervan is om klanten te voorzien van relevante informatie uit een BIM-model op een manier die begrijpelijk is voor de klant. Zo ga je net een stap verder in het toepassen van je BIM”.
Thijmen1
Thijmen Tellegen
Bouwkundig project engineer
 
Thijmen wordt door opdrachtgevers gewaardeerd doordat hij echt meedenkt wat het project nodig heeft en dit snel en efficiënt levert. Dit heeft hij al bij verschillende projecten laten zien, waar hij o.a. Nieuwe Werktekeningen heeft gemaakt. Duidelijke tekeningen met precies die informatie die benodigd is. Onnodige ruis wordt zo voorkomen. Dat is precies hoe Thijmen werkt.
  Susan
Susan Stokkink
Assistent Bureauleiding, projectmedewerker
 
Susan is verantwoordelijk voor het soepel lopen van de dagelijkse werkzaamheden bij Vibes. Zij levert graag haar bijdrage aan een goede sfeer waarin optimaal gewerkt kan worden. Ook houdt ze haar collega’s graag een spiegel voor in een goed gesprek en staat het menselijke aspect altijd voorop.
tijmen
Tijmen van Schoonhoven
Bouwkundig project engineer
 
Tijmen is in korte tijd een stabiele kracht geworden waar je altijd op kan rekenen. Vooruitstrevendheid en innovatie zijn 2 karaktereigenschappen die hij terugvindt in de visie van Vibes. Starters op de arbeidsmarkt kunnen bij Vibes heel veel leren, niet alleen op werkgebied, maar zeker ook hoe je samenwerkt met collega’s en opdrachtgevers.
  Sjoerd
Sjoerd Ensink
Bouwkundig project engineer
 
Tijdens zijn opleiding HBO Bouwkunde heeft Sjoerd stage gelopen bij Vibes. Gedurende zijn stageperiode is hij, mede door zijn collega's, gemotiveerd geraakt door de missie van het bedrijf. Na zijn studie commerciële technische bedrijfskunde was Sjoerd dan ook enthousiast dat hij weer terug kon keren bij Vibes en zo zijn bijdrage kan leveren aan het bedrijf.
Ramon7
Ramon Schijven
Bouwkundig project engineer
 
Ramon heeft tijdens zijn tweede, verdiepende stage bij Vibes volop meegewerkt bij alle werkzaamheden, waarbij hij al direct een waardevolle bijdrage kon leveren aan de projecten. Zijn collega’s zijn dan ook erg blij dat hij ervoor heeft gekozen om na zijn studie Bouwkunde in dienst te treden bij Vibes. Hij wil bij Vibes graag nog meer leren over BIM en is zeer geïnteresseerd in de diverse programmatuur die hier gebruikt wordt.
  Emil2
Emil Olivier
Bouwkundig project engineer
 
Als ervaren project coördinator en tekenaar bij diverse werkgevers binnen en buiten de bouwsector, is Emil een aanwinst voor Vibes. Zijn hart ligt bij de bouw en bouwkundige vraagstukken, die hij bij Vibes volop tegenkomt. Vooral de afwisseling in werkzaamheden, direct contact met de klanten, de open cultuur en de mogelijkheden om te leren en door te groeien spreken hem aan.
ErikDerks3
Erik Derks
Bouwkundig project engineer
 
Erik heeft in de utiliteitsbouw en woningbouw ervaring opgedaan met tekenen in 2D en 3D. “Bij Vibes zijn ze erg ver met 3D modelleren. Ik wil me hier graag verder in BIM verdiepen om zo alle disciplines naadloos op elkaar aan te laten sluiten. De openheid en flexibele instelling van Vibes spreekt me erg aan.”
   
 


Onze externe collega's:

Marcel Buitenhuis, Surplus, Apeldoorn, Financiële administratie

Jeannette Kershof, Art2Start, Deventer, Communicatie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Roy Krabbenborg, RK-support, Groenlo, ICT-ondersteuning