MauriceNijenhuis
“Als we het zelf willen doen, schakelen we Vibes in”

KlokGroep heeft eind 2016 hun nieuwe kantoorgebouw betrokken. Een bijzonder en inspirerend pand, waarin niet alleen de medewerkers een kantoorplek hebben, maar ook 4 woningen op werkelijke grootte gerealiseerd worden. Een dergelijk gebouw dat aan de hoogste eisen moet voldoen, vraagt veel in voorbereiding en uitvoering van de bouw. KlokGroep heeft Vibes Building Engineers gevraagd om een essentiële rol hierin te spelen.

Maurice Nijenhuis over de intensieve samenwerking met Vibes:

“Dit soort projecten houden wij het liefst in eigen hand. Daarom hebben we Vibes ingeschakeld, zij zitten bij ons in de bouwkeet, zijn flexibel en leveren goed werk. Zo kon Maurice ter Stal al voor de bouwaanvraag kritische details aanpassen en de andere co-makers aansturen. Martin Leeuwerink heeft een topprestatie geleverd bij de HSB constructie. Alle knopen en struikelpunten werden door hem continu ter plekke aangepast. Als we dit niet op deze wijze hadden aangepakt was ons pand nooit op tijd af geweest.”

“De jongens van Vibes spelen een voortrekkersrol en helpen de andere co-makers om de modellen perfect te krijgen. De output van de modellen is nu al gigantisch en we willen graag samen met Vibes kijken hoe we nog meer informatie uit de modellen kunnen krijgen.
De kwaliteit en flexibiliteit van Vibes is fantastisch. Ik blijf in de toekomst graag werken met de jongens van Vibes.”

Maurice Nijenhuis
Projectvoorbereider
KlokGroep, Nijmegen