Vibes Building Engineers is een vooruitstrevend en modern adviesbureau voor de bouw. Wij leveren alle adviseursdiensten voor ontwerp, engineering, voorbereiding, realisatie en beheer van gebouwen. We doen dat vanuit onze eigen expertise, waar nodig of gewenst aangevuld met gespecialiseerde partners. Wij zetten onze eigen architecten en ontwerpers in, maar werken desgewenst ook soepel en effectief samen met de ontwerpers die onze klanten aandragen.

Wij noemen deze integrale, op samenwerking gerichte aanpak ‘Totale Gebouw Engineering’.

‘Totale Gebouw Engineering’ is onze filosofie én ons recept voor succes. Het is geen instant-recept, alsof je een gerecht maakt uit een pakje. Het is hard werken, met inzet van alle beschikbare kennis en ervaring, in eigen huis, bij opdrachtgevers en bij onze partners.

Wij zien ontwerp, engineering, voorbereiding, realisatie en beheer van gebouwen als topsport. Het is werken op de toppen van je kunnen, met inzet van spelers die ieder op eigen terrein excelleren en samen het team beter maken. Dat is het geheim van ‘Totale Gebouw Engineering’: integrale samenwerking in het totale proces van concept tot en met gebouwbeheer.

Wat bieden wij?

De kennis van gebouwen (bouwkundig, constructief en installatietechnisch) en het bouwproces van onze medewerkers brengen wij graag in. Daar voegen wij graag onze ervaring aan toe met omvangrijke projecten en de bereidheid tot én ervaring met samenwerken. En natuurlijk de expertise in het toepassen van middelen, zoals BIM; al in 2002 realiseerden wij onze eerste succesvolle BIM-projecten.

Wat betekent Totale Gebouw Engineering voor u als opdrachtgever?

Kort gezegd: wij adviseren en ondersteunen u tijdens de totale levenscyclus van het gebouw, van idee tot en met realisatie, inclusief beheer, onderhoud en renovatie.

In al deze fasen en processen is integraliteit het sleutelwoord. Vibes Building Engineers ontwikkelt én beheert in open en hechte samenwerking met de klant, met inzet van alle disciplines.

Onze belofte aan u:

“Totale Gebouw Engineering garandeert dat het beste in iedere deelnemer aan het proces naar boven wordt gehaald. Zo bereiken we topresultaten waardoor klanten terugkeren voor een vervolgopdracht. Reaching the top together.”

 
Constructing-the-business-casetotale-gebouw-engineering