De missie van Vibes Building Engineers is Totale Gebouw Engineering. Middels een integrale benadering en samenwerking, leveren wij ontwerp, engineering, advies en management voor het realiseren en beheren van gebouwen. Wij leveren dat aan eigenaren, ontwikkelaars en ontwikkelende bouwbedrijven.
 
Het streven is om de meest professionele en innovatieve dienstverlener in dit marktsegment te zijn, zowel vanuit het gezichtspunt van de potentiële klant (extern), als vanuit het gezichtspunt van de medewerker (intern), en wel zo dat deze laatste door positieve identificatie met enthousiasme en volle inzet voor het bedrijf wil werken. Wij willen deze doelstelling realiseren op een financieel dusdanig gezonde basis dat de continuïteit van het bedrijf nimmer in gevaar komt.
 
Dé belangrijkste factor waarop klanten ons kiezen is integrale deskundigheid op gebied van gebouwen en het gehele proces. BIM is daarbij niet de doorslaggevende factor, maar wel het middel waarmee wij onze resultaten presenteren en produceren.
 
Onze kernwaarden vormen een uitgangspunt waarmee duidelijk wordt aangegeven wie we zijn en waar we voor staan als bedrijf. Ze liggen ten grondslag aan de passie die ons drijft om topprestaties te leveren. Mensen maken bij ons het verschil met hun persoon, ideeën, instelling, verantwoordelijkheid en betrokkenheid.
 
Om tot topprestaties te komen leven wij naar de volgende kernwaarden:

Integriteit

Wij leveren al onze diensten met de hoogst mogelijke integriteit en betrouwbaarheid.

Samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerken, zowel binnen ons team als met onze opdrachtgevers en de andere partijen die aan een project werken.

Vooruitstrevend

Wij staan voor een vooruitstrevende aanpak en vernieuwende oplossingen. Het continu verbeteren daarin, door leren van onze projecten en elkaar, geeft ons de mogelijkheid de beste in onze branche te zijn.

Leiderschap

Wij tonen leiderschap in elk project. Zo kunnen wij onze expertise optimaal inzetten.
Vibes Building Engineers, Reaching the top togetherVibes Building Engineers, Reaching the top together
Vibes Building Engineers, Reaching the top together