jan-kees1
Jan Kees Pikkaart
Algemeen Directeur
 
Jan Kees heeft een lange termijn doelstelling voor zichzelf geformuleerd: het standaardiseren van projectmatig werken. “Je moet er niet van uitgaan dat elk project anders is, maar juist naar de overeenkomsten zoeken. Zo kun je het geleerde van elk project de volgende keer gebruiken om het beter te doen. Waarbij het smeden van een soepel draaiend team cruciaal is gebleken."
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: +31 (0)6 5201 7868
  Wilfred1

 

Wilfred Wolf
Commercieel Directeur
 
De grote kracht van Wilfred ligt in het aangaan van langdurige relaties. “Het belang van samenwerking kan niet onderschat worden. Onze mensen gaan een relatie aan met de klant om samen te werken en daarmee resultaten te behalen. Samenwerking loont zich op elk project.” De huidige complexiteit die je terugziet in de markt, in bouwwerken en in intermenselijke relaties vertaalt Wilfred graag in inspirerend ondernemerschap.
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: +31 (0)6 2266 7094
Hans1
Hans Bonekamp
Bureauleiding, Bouwkundig project engineer, projectleider
 
Hans heeft de leiding over het bureau en is daarmee één van de drijvende krachten van Vibes. “De eigen verantwoordelijkheid die je als medewerker bij Vibes krijgt, geeft ons de kans om ons verder te ontwikkelen. Zo stuur ik ook andere medewerkers aan en bespreek ik met hen de uitdagingen en prestaties waar ze voor staan in hun projecten.”
  Patrick1
Patrick te Braak
Bouwkundig project engineer, projectleider
 
Patrick vertaalt in zijn projecten moeiteloos de wensen van een architect naar het BIM model. Goed samenwerken met ketenpartners staat bij Patrick hoog in het vaandel. "Een goed BIM project begint bij het kunnen en willen samenwerken van alle ketenpartners".
Martin1
Martin Leeuwerink
Bouwkundig project engineer, projectleider
 
Martin is een van de meest ervaren krachten binnen Vibes. “Het inzetten van BIM in een integraal proces heeft veel voordelen. Zo wordt de onderlinge communicatie makkelijker, worden fouten (clashes) al in een vroegtijdig stadium voorzien en is de klant uiteindelijk sneller en voordeliger klaar.”
  Thijs1
Thijs Hajee
Project engineer, projectleider
 
Thijs heeft veel ervaring met het werken in grote projectteams die onder druk staan. Hij is daarbij een verbindende factor en schroomt niet om een stevige kritische noot te laten horen. Zo heeft hij mede gerealiseerd dat de JT bioscoop op tijd open kon gaan en is hij onze projectleider bij het omvangrijke Rioolwaterzuiveringsproject in Den Bosch.
Peter1
Peter Linker
Bouwkundig project engineer, projectleider
 
Peter gaat graag een serieuze relatie aan met onze opdrachtgevers. Een integrale visie staat bij hem voorop. Samenwerken met de opdrachtgever en de co-makers om het project optimaal te stroomlijnen in een integraal proces, daar zet Peter zich graag voor in.        
  Michiel3
Michiel Groeneveld
Bouwkundig project engineer
 
Michiel is een bouwkundige engineer met een voorliefde voor technologie. Zijn onderzoekend vermogen en buiten de kaders denken gebruikt hij om werkprocessen te optimaliseren en te innoveren. “Voor mij is de uitdaging om de processen nog sneller en beter te laten verlopen. Een voorbeeld hiervan is om klanten te voorzien van relevante informatie uit een BIM-model op een manier die begrijpelijk is voor de klant. Zo ga je net een stap verder in het toepassen van je BIM”.
Thijmen1
Thijmen Tellegen
Bouwkundig project engineer
 
Thijmen wordt door opdrachtgevers gewaardeerd doordat hij echt meedenkt wat het project nodig heeft en dit snel en efficiënt levert. Dit heeft hij al bij verschillende projecten laten zien, waar hij o.a. Nieuwe Werktekeningen heeft gemaakt. Duidelijke tekeningen met precies die informatie die benodigd is. Onnodige ruis wordt zo voorkomen. Dat is precies hoe Thijmen werkt.
  Susan
Susan Stokkink
Assistent Bureauleiding, projectmedewerker
 
Susan is verantwoordelijk voor het soepel lopen van de dagelijkse werkzaamheden bij Vibes. Zij levert graag haar bijdrage aan een goede sfeer waarin optimaal gewerkt kan worden. Ook houdt ze haar collega’s graag een spiegel voor in een goed gesprek en staat het menselijke aspect altijd voorop.
tijmen
Tijmen van Schoonhoven
Bouwkundig project engineer
 
Tijmen is in korte tijd een stabiele kracht geworden waar je altijd op kan rekenen.  Vooruitstrevendheid en innovatie zijn 2 karaktereigenschappen die hij terugvindt in de visie van Vibes. Starters op de arbeidsmarkt kunnen bij Vibes heel veel leren, niet alleen op werkgebied, maar zeker ook op hoe je samenwerkt met collega’s en opdrachtgevers.
  Tim
Sjoerd Ensink
Bouwkundig project engineer
 
Tijdens zijn opleiding HBO Bouwkunde heeft Sjoerd stage gelopen bij Vibes. Gedurende zijn stageperiode is hij, mede door zijn collega's, gemotiveerd geraakt door de missie van het bedrijf. Na zijn studie commerciële technische bedrijfskunde was Sjoerd dan ook enthousiast dat hij weer terug kon keren bij Vibes en zo zijn bijdrage kan leveren aan het bedrijf.
Ramon
Ramon Schijven
Bouwkundig project engineer
 
Ramon heeft tijdens zijn tweede, verdiepende stage bij Vibes volop meegewerkt bij alle werkzaamheden, waarbij hij al direct een waardevolle bijdrage kon leveren aan de projecten. Zijn collega’s zijn dan ook erg blij dat hij ervoor heeft gekozen om na zijn studie Bouwkunde in dienst te treden bij Vibes. Hij wil bij Vibes graag nog meer leren over BIM en is zeer geïnteresseerd in de diverse programmatuur die hier gebruikt wordt.
  Marianne1
Marianne van der Horst
Bouwkundig project engineer
 
Marianne is een van onze troeven in Amsterdam. Zij werkt daar bij een klant van Vibes op locatie. “Ik vind het werkelijk gaaf hoe je met BIM tekeningen informatie kan genereren. Uit mijn werk worden tekeningen gemaakt en veel gegevens geproduceerd die in andere systemen worden gebruikt om bijvoorbeeld de huurwaarde te berekenen. Mijn klant verdient echt veel geld met onze aanpak.”


Onze externe collega's:

Marcel Buitenhuis, Surplus, Apeldoorn, Financiële administratie

Jeannette Kershof, Art2Start, Deventer, Communicatie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Roy Krabbenborg, RK-support, Groenlo, ICT-ondersteuning